O nama

Saznajte više o našem servisu

Auto Beli Šid | Dobrodošli

O nama

Dobro došli u servis Auto Beli!

Firma „Auto Beli“ je osnovana 1978. godine u februaru mesecu, kada je sadašnji vlasnik, Milan Slavujević, odlučio da u vreme komunizma, kada je bilo veoma teško osamostaliti se, osnuje SZTR „Auto Beli“. Zanat je „ispekao“ u servisu „Škoda“.

„Auto Beli“ se nalazi u Ulici Nikole Tesle broj 6 u Šidu. Firma je zadržala ime uz mnogobrojne promene, odnosno, veliko ulaganje a samim tim i veliki napredak. 2018. godine naša firma je napunila 40 godina uspešnog rada. U početku se u Ulici Nikole Tesle broj 6 nalazio samo automehaničarski servis. Posle 11 godina, odnosno 1989. godine, otvoren je maloprodajni objekat automobilskih delova. 1995. godine„Auto Beli“ je otvorio savremen autoservis sa mnogo noviteta.

 Asortiman automobilskih delova se konstantno povećavao a akcenat se stavljao na poštenom odnosu prema kupcima, što je slučaj i danas. Tri godine kasnije, tačnije 1998. samostalna automehaničarska trgovačka radnja „Auto Beli“ je osnovala bratsku firmu D.O.O. „Auto Beli“. Tada su građani Šida dobili mogućnost da svoje četvorotočkaše pregledaju u savremenom tehničkom centru našeg servisa.

Šid je dobio prvi servis za proveru tehničke ispravnosti vozila. Iste godine otvorena je i vulkanizerska radnja u sklopu servisa, sa tada, najsavremenijom mašinom za balansiranje. Sa druge strane, asortiman automobilskih delova u maloprodajnom objektu firme „Auto Beli“ beležio je konstantan rast. U njemu su se tada mogli pronaći gotovo svi rezervni delovi za svaki automobil, bilo da je domaće ili strane proizvodnje. U korak sa vremenom 2000. godine firma „Auto Beli“ je prva u opštini ponudila svojim klijentima na korišćenje savremen uređaj za dijagnostiku (Bosch KTS 300). Dve godine kasnije, odnosno 2002. godine „Auto Beli“ ulazi u partnerstvo sa austrijskom firmom Bosch. To partnerstvo traje i dan danas. U međuvremenu „Auto Beli“ postaje jedini ovlašteni Bosch serviser za dijagnostiku u regionu. Danas se D.O.O. „Auto Beli“ bavi uvozom i veleprodajom automobilskih delova uz konstantno povećavanje asortimana a samim tim i kupaca.

Firma „Auto Beli“ se može pohvaliti velikim brojem klijenata koji su joj verni više od 25 godina. „Auto Beli“ se bavi i punjenjem i popravkom automobilskih klima. Konstantan progres i popularizaciju firma potvrđuje učešćem na beogradskom sajmu. Danas „Auto Beli“ poseduje još jedan servis sa najsavremenijom opremom u Sremu. „Auto Beli“ je porodična firma u sklopu koje se nalazi i porodični objekat u kojem porodica Slavujević živi godinama. Akcenat je i dalje na pravom mestu… Ljubazan i pošten odnos prema kupcima…

Tehnička podrška

Auto Beli Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja

+381 22 711 931

Mob: +381 62 454 608

Email: auto.beli.sid@gmail.com

Porudžbina delova na:

Email: parts@autobeli.rs

Radno vreme:

  • Pon - Pet08:oo do 20:00
  • Subota08:00 do 14:00
  • NedeljaZatvoreno
0
Zadovoljnih klijenata
0
m2 radnog prostora
0
Servisa godišnje
0
Nagrada i priznanja

Zašto izabrati nas

Odnos sa klijentima

Posvećeni smo pružanju izvrsnih usluga i ponosni smo na naše odnose sa klijentima.

Originalni delovi za sva vozila

Prodaja originalnih delova za sva vozila

Kvalitet

Svaka uslugu radimo profesionalno i kvalitetno

Susretljivi

Naš profesionalni tim učiniće sve da se vaš problem reši u najkraćem mogućem roku

Kompletna usluga

Kompletna usluga - servis vozila, vulkanizer, prodaja delova i autolimarija

Konkurentna cena

Cilj nam je da svojim potrošačima pružimo kvalitet bez kompromisa! 

Kontakt telefon

+381 22 711 931

Elektronska pošta

auto.beli.sid@gmail.com

Originalni auto delovi

Specijalna ponuda

Radno vreme:

Radnim danima: 08:00 do 20:00

Subotom: 08:00 do 14:00

Kontakt podaci

 

Adresa: Nikole Tesle 6, 17, 21

Telefoni:

+381 22 711 931

+381 22 712 767

+381 62 454 608

Email: auto.beli.sid@gmail.com

Email: parts@autobeli.rs

WEB: www.autobeli.rs